DENİZLİ / MERKEZEFENDİ - TOKİ-Şehit Bekir Can Kerek İlkokulu

May

İlkokul öğrenci velilerimizin düzenlemiş olduğu kermes etkinliği okulumuzda bütün öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleştirildi.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, okulumuzda tüm öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımıyla yapılan törenle coşkuyla kutlandı.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzda Deprem tatbikatı yapıldı.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Merve AKBAY ve İngilizce Öğretmeni İpek BOZ koordinatörlüğünde hazırlanan gösteriler büyük beğeni topladı. Öğrenci, öğretmen ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşen tören programımızda etkinlikler sık sık öğrenciler ve velilerce alkışlandı.

Törende emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okul bahçesinde yapılan kermeste yiyecek ve içecek stantları kuruldu.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet ve yaralılara acil şifalar dileyen Okul Müdürü İsmail KARA,, yaraların sarılması için okul olarak kermes yapmaya karar verdiklerini aktardı.

Öğretmenler ve öğrenci velilerinin desteğiyle yapılan kermesin gelirlerinin depremzedelere aktarılacağını kaydeden KARA, kermesin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

May

"Çevreme Duyarlıyım" sloganıyla yola çıkan 2/B sınıfı öğrencileri sokak hayvanlarını beslediler. Merhamet duygusunu kazandırmayı amaçladığımız faaliyetimizde öğrencilerimiz keyifli anlar yaşadı.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, okulumuzda coşkuyla kutlandı. Velilerimiz de büyük bir ilgi gösterek bayram programımıza renk kattılar.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi, düzenlenen etkinliklerle okulumuzda kutlandı.

Çanakkale Savaşları, Birinci Dünya Savaşı´nın akışını değiştiren destansı bir mücadele olmanın ötesinde Kurtuluş Savaşı´na ve nihayetinde Türkiye Cumhuriyeti´ne giden yolda çok önemli bir kilometre taşıdır. Çanakkale, bundan 108 yıl önce vatanın ve milletin yüce varlığına el uzatmaya yeltenenlere verilen cevaptır ve dünya durdukça hatırlanacaktır.

Mrt

Okulumuzda, Nisan-2022'de Pençe-Kilit operasyon bölgesinde Hakk'a yürüyen şehidimiz Piyade Teğmen Bekir Can Kerek'in ruhuna lokma hayrı yapıldı. Yaptığımız programa Merkezefendi Kaymakamımız Sn Dr.Adem USLU, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn Süleyman EKİCİ, İl Milli Eğitim Şube müdürlerimiz, Eğitim-Bir-Sen 1 No'lu Şube Başkanımız Feyzullah ÖSELMİŞ, mahalle muhtarımız Osman YÜRECİ, değerli okul müdür ve müdür yardımcıları, öğretmenlerimiz, veliler, vatandaşlarımız ve öğrencilerimiz katıldılar. Sn USLU, "Hiçbir güvenlik gücümüzün vatan savunmasında ayağına taş değsin istemeyiz. Dualarımız onlar için. Allah'ım bir daha böyle acılar yaşatmasın. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, kederli ailelerine sabırlar diliyorum." diye konuştu. Sn EKİCİ ise, " bugün burada yapılan lokma hayrı vesilesiyle, vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, sevenlerine ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum.Ruhları şad, mekanları cennet olsun." dedi. Okul Müdürümüz İsmail KARA da lokma hayrına katıldıkları ve bizleri yalnız bırakmadıkları için başta Sn Kaymakamımız Adem USLU olmak üzere herkese teşekkür etti. Lokma hayrında Piyade Teğmen  Bekir Can Kerek ve tüm şehitlerimiz için Kur'an-ı Kerim okundu.

Mrt

İstiklal Marşı'nın kabulünün 102. yıldönümü, düzenlenen programla okulumuz bahçesinde tüm öğrencilerimizin katılımıyla kutlandı.